Anubisdevijfvanhetmagischezwaard.jouwweb.nl

Anubis nieuws

Het Huis Anubis Show het Geheim van het Verloren Ziel met de vijf van het Magische ZwaardDe nieuwste show van Anubis:

Het verhaal
In deze show worden je mooiste dromen waargemaakt, want voor de eerste keer in de geschiedenis zullen de Vijf van het Magische Zwaard en de Club van de Oude Wilg samen op het podium staan!
Zonder het van elkaar te weten worden de huidige èn voormalige bewoners bij elkaar geroepen in het bekendste huis van de lage landen: het Huis Anubis. Sterre, Marcel, Raphael, en Pim maar ook Amber, Appie en Fabian, krijgen de opdracht een ultiem mysterie te ontrafelen. Alleen wanneer ze samenwerken kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen! Maar daar hebben ze ook jullie hulp bij nodig!
Lukt het hen om deze moeilijke opdracht te volbrengen? Iedereen zal op zijn manier een steentje bijdragen. Wil je meelachen met de moppen van Marcel en Appie of de gekke uitspattingen van Amber? Op onderzoek met Sterre en Pim? Of liever wegdromen bij Fabian en Rafael?
Grijp dan nu je kans en kom kijken naar de nieuwste theatershow van het Huis Anubis. Een belevenis vol mysterie, avontuur, humor en natuurlijk de swingende Anubis hits. Een voorstelling die je als Anubis-fan zeker niet mag missen:

Maak een Gratis Website met JouwWeb