Anubisdevijfvanhetmagischezwaard.jouwweb.nl

Afleveringen informatie

Maandag 30 Mei: Aflevering 169

Thomas weigert Morgana nog verder te helpen als ze Anastacia niet helpt. Morgana besluit dat ze Thomas ook niet meer nodig heeft. Frederik is erg teleurgesteld in zijn dochters en dit heeft grote gevolgen voor de wedstrijd en het bal. Gideon en de producer horen een prachtige zangstem, maar van wie?

Dinsdag 31 Mei: Aflevering 170

Hester en Cato hebben ruzie maar krijgen beide afzonderlijk het advies om het goed te maken. Ze besluiten samen om achter de rug van Frederik om alsnog het bal te organiseren. De Vijf moeten met Marcel mee om hem te beschermen. Frederik staat op het punt zijn dochters betrappen, tenzij Tineke dat kan voorkomen…

Woensdag 1 Juni: Aflevering 171

Galahad is angstig als hij in zijn eentje het zwaard moet bewaken. Wat als Morgana komt? Pim, Raphael en Sterre zijn geschokt als ze ontdekken wat Anastacia is overkomen. Marcel staat in dubio, moet hij Thomas bevrijden of niet? Tineke is bevreemd als ze de planken voor het portaal ziet bewegen, wat zit daarachter?

Donderdag 2 Juni: Aflevering 172

Alle lampen vallen uit en de deuren vallen in het slot. Hester en Cato proberen de leerlingen te bevrijden. Anastacia belooft Sterre om niet langs Thomas te gaan, maar spreekt ze de waarheid? Galahad probeert het zwaard angstvallig te beschermen, maar maakt geen schijn van kans tegen Morgana…

Vrijdag 3 Juni: Aflevering 173

De strijd is losgebroken, maar Anastacia zit vast in de magische wereld en zonder haar maken Sterre, Raphael, Pim en Marcel geen kans. Dan krijgt Morgana ook nog het zwaard te pakken. Alles lijkt voorbij voor De Vijf… of is er toch nog hoop?